Wednesday, 21 November 2012

SYRIAN WAR?

salam.....

post pertama adalah permohonan maaf kepada orang2 yang terase atas kekurang hajaran saya...

SAYA MEMOHON MAAF KEPADA YANG TERASA...IKHLAS LILLAHITAALA.....

nie sy tulis as a status....

A friend came to me and said "dude,its not like im a zionist supporters or what...its just that,why do people dont take those Syria issues as serious as this gaza issue,is it because of the fucking zionist?"

then i replied :

i can give u three.....

1. the syrian issue is a dispute inside our religion where there is some stupid guys that mock all the sahabah(friends and family of the prophet)...its a dispute inside a religion where this syiite extremist kill all the sunni because of that dispute.....the in inhuman one is the syiite....bringing a false concept of moslem and eventually tarnished islam....you can google it later....but in gaza case,its the series of INHUMAN and INTOLERABLE mockery of the FUCKING ZIONIST....is a Humanity issue that can be understanded even by non muslim!its a conflict of our Humanity Stands and the Genocidal Lust of the Zionist.....people can understand that...so,it is because of the ZIONIST SHIT!

2.this syrian issue is closely followed by muslim and they're starting to understand what is syiite really are.....syiite has been here for a long time...but recently,they get aggresive with support of the zionist...well they will of course deny that.....but it happens recently and still got the attention from the muslim.....but for gaza,it has been going for almost FOUR DECADES!....oppression land grabbing,killing,bombing war for a long time.....opression like these kind is an insult to humanity.....that is why people all over the world could understand.....its a global language of peace!

3.both of those war were created by the ZIONIST for their grudge against us and the world...this new gaza attack in my opinion is a failed diversion for the syrian war....it is more like a cover up or diversion....its suppose to be a quick clean war without attention from the world....only the muslim.....but the distraction failed,because a lot of us has started to understand what type of dogs this israel and Zionist is.....Zionist is being overwhelmed now...seriously,now im trying to anticipate this Zionist next move.....

as a conclusion, we maybe standing on the right path right now by boycotting israelis product, supporting palestinian peoples,spreading the TRUTH,not Perception of what this Zionist's Motherfucker genocidal dogs is all about....and for the question.....

YES,IT IS BECAUSE OF THESE ZIONIST FUCKERS!, we are not helping MUSLIM actually, WE ARE HELPING HUMANS TO KEEP BEING TREATED AS HUMAN.....

(gladly,my non muslim friend understand and now in full support of our humane cause)

cerita nie memang ter jadi........klo orang tnye ni pendapat saya.....

Tuesday, 20 November 2012

TO BE OR NOT TO BE!!!!!!!!

salam...

sori,post semalam di post dama keadaan marah dan kecewa.....lupe nak bagi salam...

astaghfirullah hal azim.....

btw,hari nie still dalam topik boikot.....

COCA COLA DAH DEAD,SKARANG TIME RADIX COLA,MADURIA daan OREN BODONYAAAAA......

ok...aku hari nie kecewa sket,sket aje...pasal aku g 10 kedai takdak satu pn jual radix cola....aku nak minum cola....PEPSI NGAN KOKA KOLA ADA............tp...hidup mati balek pon aku tak beli.....last2 pekena air kelapa.....memang otak kepala.....

serius sket...

ok.Skarang waktu terbaik bagi aku bisnes2man dan woman diluar sane jual produk....especially produk harian local......nie salah satu cara korang nak bantu umat islam kat sane.....

camne tu?

ok....
kita da boikot,so jenama ape yang kita nak pakai ble kte da tak pakai sesuatu jenama?
kita carik jenama lain!

contoh....olay da takley carik makan....kita da tak pakai olay pasal zionist,so,kita tukar olay jadi safi rania gold....gle gempak beb!dapat emas!

so

bisnessman dan woman td perlu wat aggressive marketing strategi!jangan pasif...klo tak camne nak kaya?bkn menangguk di air keruh,tapi PROVIDE MALAYSIAN WITH CHOICE!...aku rase chinese skarang marketing diorang kompom gle babi.....naseb bek kita takley makan bak kut teh...klo tak,feymes bak kut teh skarang nie.....McD da tarak.....people always eat....

kepada HPA Herb!wa tak kisah lu olang mau buatMLM ke hapa ka, yang wa tau,radix cola kene ade kat pasar mini seksyen 19 shah alam...WA SUKE RADIX KOLA.....tak kire!!!

mungkin ini hikmahnye peperangan kat gaza tu...local ekonomi akan meningkat,pasal ape?

pasal awareness.....kita da tak agung2kan starbucks,kita agungkan Kopi Arshad!kita da tak agung2kan colgate,Kita agung2kan ubat gigi mukmin!

kita da tak sapot ekonomi diorang tapi ekonomi kita sendiri...ini la solution kepada kemiskinan kita.....so dont be stupid....choice is at ur hand!

btw.....lepas geram kat fans starbucks YOLO watever...

I DONT DRINK AT STARBUCKS STILL IM THOUSAND TIMES MORE SMARTER AND TALK ENGLISH A GAZILLION TIMES BETTER THAN YOU...

DUH~~~~~

(FACEPALM)
IN YOUR FACE!

lupe nak mention....

PLEASE PRAY FOR OUR BROTHER AT GAZA AND SYRIA AND ALL OVER THE WORLD WHO BEING OPPRESED BY THE ZIONIST.........

SAPE TAK BOIKOT BODO!

its been a while since my last post....
welll

AKU TAKNAK CAKAP PAPE PASAL SOUND KE HAPE KE.....

SKARANG AKU NAK SOUND ISRAEL DAN AKU NAK AJAK RAMAI2 PAKAT SOUND

BABI KO ZIONIS LAKNATULLAH ALAIH

seminggu aku sengsara....kejam...zalim...tak berperikemanusiaan....nie ape aku ley cakap

1. JAHANAM SIAPE YANG TAK MENYOKONG USAHA MEMBOIKOT!

g ngaku angpa zionis lagi baek.sape nak hentam aku,meh bak datang.BODOH, duk ketagih beger teloq tu apasai?

orang 'islam' malaysia tolong faham bende nie,amek kisah zaman nabi ibrahim.burung yang nak tolong padamkan api yang menyala mase nabi ibrahim as nak kene bakar dulu.ALLAH TAK JUDGE BERAPA BANYAK TAPI ALLAH JUDGE APE YANG KO BUAT!

BODOH!

budak/orang tua bodo : abis tu banyak barang yang kita pakai zionis punye,tak bole laaa....sekarang sume zionis,takde barang ley beli.nie facebook google ape jadah bagai nie pon kene boikot gak la..orang keje kat mekdi tu nak makan ape?,klo toke mekdi orang melayu camne?bende free rezeki jgn tolak....

dan berjuta alasan lagi....

sebelum jawapan amek bridge chorus dari aku
'WEY BANGSAT! KLO KO DOK BAGI ALASAN SAMPAI BLA NAK JALAN DA????NAK TUNGGU MAK BAPAK KO MATI DULU KE?BODOH'

SKEMA JAWAPAN SOKLAN SPM KARANGAN PUAK2 'BIJAKSANA TERLAMPAU'

SUME BARANG ZIONIS : takde produk local ke angpa nak beli?safi rania tadak?ubat gigi mukmin tadak?air oren bodo tadak?
FACEBOOK GOOGLE : jangan jadi bodoh, orang gaza pn nak perang ad komputer.medium telekomunikasi. silap depa ajar kita umat islam berkomunikasi dengan dalam FB.so,senjata nak menyepai kita makan tuan balik....BODOH!tgk la...umat islam bersatu dan salah satu medium penyatuan tadi facebook,BODOH!
ORANG HILANG KERJA : kalau la kan,ni cakap kalau,kita sapot bisnes  orang tempatan,coke tukar radix cola, mekdi tukar berger bakar,KFC tukaq Kelantan Fried Chicken,angpa rasa bisnes orang kita macam mana?ley bukak kedai tak?ley jadi mekdi tak?angpa tau tak pasai angpa bijaksana laksana bulan sangat laaa duk pi sapot mekdi tu pasai tu depa zionis tu kaya!depa pn start macam burger bakar,tp beza dia,locals diorang sapot.g makan kat situ baru ley expand bisness,hire pekerja.....so pikir panjang sebelum wat statement yahudi bodo ok?ang g tgk NY,LA,Las Vegas,mekdi peymes ke?tak bodoh!local business diorang yang kaya....local bisness kite otai berger,kedai makan mak piah,radix cola(sumpah faveret) dan lain2.
KALO TOKE MEKDI ORANG MELAYU : ok,ak da kaye skarang....aku bukak mekdi,tbe2 hamba allah nak boikot,ape aku buat?aku bukak bisness lain....pasal?aku dah KAYE....bukan semekin macam ANGPA...ni contoh ek.....dan kalau aku,dengan rela hati aku bukak sebijik MCD atas name MAkDIE ke hape ke perli balek puak2 bangsat nie....YELA! , aku dah kaye....faham sket kat situ....aku bukak local business, takyah francais,orang da boikot bukak niage baru..royalti takya bayar..ni cakap orang bisness laa....yang bodo tak paham.....
BENDE FREE REZEKI JGN TOLAK : huh,yang ni panas,men2 rezeki nie cam men2 bapak2 zaman skolah dulu.CAMNIE LA,ustaz azhar idrus,fathul bari,don daniyal,kazim elias pakat jawab cam aku jawab.cume aku kasar sket.MALAM NIE AKU ROGOL PASTU BUNUH MAK ANG,ESOK AKU WAT KENDURI BAGI MAKAN FREE,ANG NAK MAKAN TAK?

sori mintak maaf terkasar bahasa....minx maaf banyak2....seminggu beb wa sengsara.....sebabnya....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=453326678021936&set=a.115434641811143.11832.115272118494062&type=1&theater

 maseh sebab sudi baca...sori aku kuang ajar kat atas...luahan rase.....jom kita bantu....kecik pertolongan kita nie tapi besar maknanye kepada palestin...abang2 kakak2 atuk2 nenek2mak2 bapak2 ANAK2 kite kat sane tgh ditindas....ini jihad kecil kita.....

sekali lagi maaf saya pinta....marahlah saya,kejilah saya,asalkan boikot nie berjalan.....tlg la....tak sanggup tgk anak2 kecik kat sana kene bunuh!bukan setakat PALESTIN,SYRIA tapi seluruh dunia dipermainkan ZIONIS....pls

ada satu video yang Kawan baik saya buat Encik Tarmizi,silalah tgk dan share ek...

http://www.facebook.com/photo.php?v=533266796700640

maaf skali lagi




Monday, 13 August 2012

Misi Visi Dan ape ek???????

oOK...
Start firstday blog nie dibuat...tujuannye:
.Memperkenalkan Snyzer
.nak try gather2kan dak crew
.soundman2
.nak kongsi ilmu
.buat kecoh
.minx idea
.sembang2 pasal sound(live mahupun recording)
.guide basic kepada Cubase 5 dan klo ad yang len2...
.sembang pasal music (pro dan x bpe nak pro)
.sembang pasal hape2 je....
.guide trick guna Backtrack 5
.sembang angan2 nak jadi hacker(topi warna putih dan hitam dialu alukan, gua x pakai topi)
.Drumming (pasal aku drummer,G mampos)
.FLStudio 10
.Camne nak crack game
.DOTA,HON, dan sebagainye......
.Plugin Untuk software2 diatas
.POD!!!!!(aku pakai farm)
.Life dan hape2 sahaje yang berkaitan dengan manusia.....

Berikut merupakan misi blog ini........


beralih kepada misi.....
-saling berkongsi idea,ilmu,pendapat mengenai live sound dan studio recording
-mengeratkan hubungan silaturrahim di dalam industri(eceh....)
-kongsi cerita mengarut kalo ad(aku suke tgk 9gag...korang??)
-ntah....

tapi senang cerita....ni first post.....tolong comment kat setiap post baru hape yang korang nak didisplay and aku akan cube sedaya upaya aku untuk memenuhiape yang diperlukan...insyaallah....

thx by the way....
hahahahaha
-
.